lauantai 21. syyskuuta 2013

Koulu alkaa

Tästä se alkaa, neljän vuoden blogi. Aloitin Käsityön taiteen perusopinnot Taito Uusimaan Hiekkaharjun Käsityökeskuksessa elokuussa 2013 ja jos kaikki menee hyvin saan käteeni todistuksen vuonna 2017. En osaa kuvitellakaan vielä tuota hetkeä, mutta olen varma, että siinä vaiheessa huomaan ajan menneen ihan hujauksessa. Niinhän siinä yleensä käy.

Tämä blogi tulee toimimaan muistiinpanovälineenä opintojen edetessä, sillä yhtenä tehtävänämme on koota oppimastamme portfolio. Voisihan sitä muullakin tavalla tehdä muistiinpanoja, mutta koska tykkään bloggaamisesta, tämä on itselleni mukavin tapa.

Ensimmäisellä kerralla tutustuimme toisiimme ja saimme tehtäväksi vääntää omat kuvamme rautalangasta ja lisukkeista. Ei ihan helppoa, mutta hiukset ovat kyllä aika näköiset :-D Kaikkien kuvat ripustettiin sitten seinälle käsityökoulun 8. aikuisryhmän luokkakuvaksi.

Ensimmäisenä varsinaisena oppiaiheena oli pinnan sommittelu. Se aloitettiin suunnittelemalla ornamentti. Tässä kuvassa tunnilla piirtämäni ensimmäinen yritys. Tämän jälkeen ornamentti oli tarkoitus värittää, mutta tämä versio ei koskaan edennyt siihen pisteeseen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti